Cine suntem?

Infiintata in 2014 la Rm. Valcea, compania noastra este rezultata din divizarea societatii ELECTROGRUPAPARATAJ SA, deci ne putem mandri cu 12 ani de experienta in domeniul electric. Aceasta divizare ne-a adus un plus in diversitatea gamelor de produse, practicarea de preturi competitive si implicit un numar mai mare de clienti. Avem ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata si cu amanuntul al urmatoarelor produse: aparataj electric industrial si casnic, gama completa de iluminat industrial, stradal si casnic, cabluri si conductori, ventilatie, gama completa de scule de mana profesionale, scule electrice, gama completa pentru sudura, produse SSM, produse PSI, organe de asamblare, produse sanitare, curele trapezoidale, vopseluri si lavabile + multe altele.

Obiectivul principal este acela de a pune la dispozitie o vasta gama de produse de inalta calitate care indeplinesc standardele europene, funizand clientiilor ei cele mai bune solutii tehnice, estetice, practice si inovatoare.

Pentru a va convinge va asteptam sa ne vizitati magazinul situat in Parcarea Kaufland, Str Gib Mihaescu Nr 26 !

Valorile care stau la baza organizatiei noastre sunt :

  • Calitatea.
  • Performanta si eleganta produselor pe care le comercializam.
  • Flexibilitatea si orientarea catre nevoile fiecarui client.

CEL MAI BUN PRET

Combinam calitatea, cunostintele superioare si preturile mici pentru a va oferi servicii de neegalat de catre competitorii nostri.

ECONOMIE DE TIMP

Avem experienta, personalul si resursele necesare pentru a va oferi consultanta in alegerea produsului necesar nevoilor tale.

IN LIMITA BUGETULUI

Lucrul cu noi implica o serie atent planificata de pasi, centrata in jurul unui program si o comunicare zi de zi.

DE CE NOI?

Ani de experienta in domeniu.

Peste 200 de clienti permanenti.

Personal calificat.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este de a crea parteneriate atat cu clientii, cat si cu furnizorii.
Consideram ca relatiile solide de parteneriat se pot sustine doar cu o permanenta comunicare, intelegere si sustinere mutuala.

Suntem determinati sa dezvoltam si sa oferim clientilor nostri produse, solutii si servicii de calitate ridicata, contribuind astfel la eficienta afacerii acestora, la reducerea costurilor si implicit la cresterea profitului.

©2014-2023 ELECTROAPARATAJ INDUSTRIAL S.R.L. C.U.I. RO33603288 J38/512/2014
Developed by firma webdesign